Chat with us, powered by LiveChat

Gaat u mee op excursie naar Minsk?

Bent u als ondernemer op zoek naar maatwerkoplossingen voor uw bedrijfsautomatisering of naar de ontwikkeling of verbetering van bepaalde systemen of applicaties? Of wilt u eens een kijkje nemen op de locatie waar alle creatieve en technische IT-specialisten, softwaredevelopers en applicatiebeheerders van IntoSoft hun werkzaamheden verrichten?

Meld u dan aan voor onze eerstvolgende excursie naar Minsk (Wit-Rusland). U wordt vanuit Nederland begeleidt door de directie van IntoSoft en er reizen ook een aantal van onze bestaande klanten mee. De vertrekdatum wordt in overleg met u besproken, de excursie vindt meerdere malen per jaar plaats. De kosten voor deze trip zijn circa € 950,-- incl. retourvlucht, transfer en verblijf. De exacte kosten zijn mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

Mocht de excursie tot een eventuele opdracht leiden, dan zullen de kosten van deze excursie in mindering worden gebracht. Kortom, het is zeker de moeite om samen met ons en andere ondernemers mee te gaan naar Minsk. Is het niet direct om business te doen, dan toch wel om kennis te nemen van de ontwikkelingssamenwerking met ons team in Wit-Rusland en om met elkaar te netwerken. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Marijn Kuijpers via Marijn.Kuijpers@intosoft.nl

De volgende inspirerende excursie van IntoSoft naar Minsk is van 15 tot 20 april 2019.

Download PDF

Minsk

Go with us on an excursion to Minsk ➔